Manset

Dental İmplant Sanayici ve İş Adamları Derneği(İMPLANTDER) 13 Temmuz 2021 tarihinde Olağanüstü Genel Kurulda bir araya geldi. Sektör sorunlarını masaya yatıran dernek üyeleri bu toplantıda önemli kararlar aldı. Genel Kurul gündeminin okunması ve kabul edilmesi ile başlayan toplantıda faaliyet raporu okunarak müzakere edildi.

3. Dönem başkanlığı yürüten Nuretdin Dergin, İmplantder’in dental implant sektörü için önemli bir yerde olduğunu vurgulayarak, sektöre yön veren böyle bir sivil toplum kuruluşu içinde yer almanın gurur verdiğini belirtti. Dergin, derneğin kurucu başkanı olan ve 7 yıl boyunca başkanlık görevini yürüten Oğuz Akyüz’e görevi devretti.

Toplantıda sektörün iyileştirilmesi adına yeni dönemde yapılması planlanan projeler üzerine konuşuldu ve oy birliği ile yeni yönetim kurulu seçilerek plaket taktimleri yapıldı.

Bayrağı yeniden devralan Oğuz Akyüz: ”Yeni Yönetim Kurulu ve üyelerimiz ile birlikte dental implant sektörüne ivme kazandırmaya ve haklı rekabet ortamında daha iyi hizmet kalitesi anlayışına ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Yeni Yönetim Kurulumuz ve Görev Dağılımı

1. Mode Medikal (Başkan) OĞUZ AKYÜZ

2. Eot (Başkan Yardımcısı) ORHAN MERAL

3. Şanlılar (Başkan Yardımcısı) SALİH ŞANLI

4. Ags (YK Üye) GÖRKEM SERÇE

5. Umg (YK Üye) FATİH UYSAL

DENETİM KURULU

1. DTI (Başkan) Talat Buğur

2. Implatek TUĞRUL GÖKNAR

3. Bioport SELVA HIZIROĞLU